DAB Adapter Bil

DAB Adapter er for deg som har en vanlig radio i Bil, båt, campingvogn o.l og som ønsker en DAB løsning til en grei pris og av god kvalitet.  DAB adapter løser mottak ved at adaptere sender mottatte DAB signaler til radioen på en innstilt frekvens, slik at du beholder din gamle radio men stiller inn 1 kanal på radioen til å motta signalet fra DAB adapter, eller man overfører alt via kabel til din gamle radio(forutsetter AUX inng. på utstyret). 

DAB adapter kommer med helt tråløs betjeningsenhet eller de som har antenne og  strømtilkobling  i selve  betjenings enheten. DAB adapter leveres også med blåtann funksjon for streaming av musikk (tråløs overføring) eller som fullgod Handsfree løsning i din bil. Så slipper man være urolig for bot for ulovlig bruk av mobiltelefonen 
 
Normalt følger det med en antenne for vindusmontering når du kjøper det DAB adapter du ønsker. Ønsker du annen antenneløsning har vi god kompetanse på antenneteknikk og kan veilede til riktig kjøp. 

DAB adapter finnes også til «hjemme anlegg», om du er glad i ditt stereoanlegg kan et DAB adapter kobles til via kabel på en av inngangene på utstyret du allerede har i dag og du har en fullgod DAB løsning. 
 

Det finnes forskjellige løsninger og DABradiobutikken.no hjelper deg til å finne det riktige utstyret som du trenger.